Aranyos parazita


aranyos parazita

Péniszén keresztül mászott be a férfiba a aranyos parazita parazita Origo Kiderült, hogy betegségét egy, a péniszén keresztül a testbe jutott parazita idézte elő. A 32 éves James Michael a Délkelet-Afrikában található Malawi-tóban úszott, és fogalma sem volt arról, hogy egy féregfaj befúrta magát a nemi szervébe. A horror azonban még nem ért aranyos parazita véget: a parazita állat bele is petézett.

Michael eleinte észre se vette a problémát, az első tünetek csak egy évvel a kirándulás után jelentkeztek heves hasfájások formájában.

aranyos parazita

A fertőzés annyira túlpörgette a férfi immunrendszerét, hogy szervezete idővel megtámadta még a gerincét is, emiatt pedig ideiglenesen lebénult. Három hónapra kórházba került, ahol bilharziózist diagnosztizáltak nála.

aranyos parazita

Ez olyan emberi betegség, melyet a vérmételyek néhány faja Schistosoma mansoni, S. Az orvosok mindössze 30 százalékra tették Michael túlélésének esélyét. Először antibiotikumos, majd szteroidos kezelést galandféreg hosszú, ami számos mellékhatással járt, többek között kiütések jelentek meg a testén.

aranyos parazita

The creature swam up his penis and laid eggs in his body. Nem így képzeltem el életem utazását — annyira különös és szürreális volt. Mindenesetre az út után átértékeltem az egészségemhez való hozzáállásom, és azt, ahogy magamra tekintek" — nyilatkozta Michel, aki lassan azért gyógyulgat, teljes felépülése viszont még hónapokig is eltarthat.

Parazita