Hali, itt az interneten Lexinek, vagy Hátteknek szólítanak, de a tisztességes nevem Petra. Üdvözöllek a kis főhadiszállásomon!

Huszonhárom éves furalány vagyok, egy csomó otthonülős, bloggerbarát tevékenységgel, mint zenélés, írás, gamelés, meg szerintem most már a Wikipédia-függőségemet is nyugodtan nevezhetem hobbinak.

Szabadidőmben egy Twitch csatornát futtatok, illetve nyolc éve dolgozom egy történeten, ami mára már nagyon hozzám nőtt, és eltökélt szándékommá vált, hogy a lehető legtöbbet hozhassam ki belőle.

Ez a blog az otthona ennek a regénynek, és egyben egy hely, ahol megörökíthetem apró kis kalandjaimat, gondolataimat – mert ilyen elfoglaltságok mellett kész kaland, ami néha lezajlik a fejemben.

Barangolj bátran, és érezd jól magad!

Synus – Huszonharmadik Fejezet

Synus – Huszonharmadik Fejezet

“Kezem megállt az érzékelő pad felett. Ez biztosan csapda. Túl könnyen ment. Két eshetőséget tartottam valószínűleg: vagy zárt ajtókon kopogtatok, és erről a gépről nem lehet elérni a külvilágot, vagy valamivel nagyon csúnyán meg fogom ütni a bokámat.

De aki szökni akar, annak pont ilyen nehéz döntéseket kell meghoznia.”

Synus – Huszonkettedik Fejezet

Synus – Huszonkettedik Fejezet

Valamit talált
Valamit, amitől egy röpke pillanatra csak az auráját kettéhasító, elemi félelem létezett számára.

Synus – Huszonegyedik Fejezet

Synus – Huszonegyedik Fejezet

“… az se érdekelt volna, ha épp ezernyi démon árnyalja be a gondolatait, elsodorják az érzelmei, és darabokra szed mindent, ami az útjába áll.”

Adathalászok

Adathalászok

“– A megérzéseid rendben voltak – mondta Jenny, és leült a forró kőre a férfi mellé. – Halottak vannak, de az, akit kerestünk, nincs köztük.

– Még öt csontváz kiásásra vár – felelte füstös baritonján. – Abból az egyik egy tiszta lelkűé. “

A szabad gondolkodású, kreatív írók gyűjtőhelye. Ha furkálódás, reklámok és értelmetlen szabályok helyett te tényleg az írással, világ- és karakteralkotással foglalkoznál, barátságos, kötetlen keretek között, szívesen látunk a csoportunkban! Katt a képre!

Hogyan NE hirdesd az alkotásodat?

Hogyan NE hirdesd az alkotásodat?

Az internetes közösségi felületek tele vannak hirdetési lehetőségekkel, amiknek java ugyan elég meddő lehetőség a túltelítettség és az érdektelenség miatt, de még mindig több a semminél, és a megfelelő időzítéssel, egy jól összedobott reklámanyaggal, vagy csak egy szerencsés témaválasztással még a legzsúfoltabb csoportokban is potenciális olvasókra lehet lelni. Na, ez a bejegyzés nem erről fog szólni, mert még én is keresem a jó módszereket, és sokkal többet tudok beszélni egyelőre a szarvashibákról, mint a tuti biztos reklámanyagok titkáról.

2018 legjei – Évértékelő

2018 legjei – Évértékelő

2018 a drasztikus változásokról és a fejlődésről szólt. Januárban a depresszióm soha nem látott mélységeket öltött, majd miután két dolgot gyökerestül kiirtottam az életemből nem csak gyógyulni kezdtem, de a mindennapjaim is átalakultak. Elképesztően színes év volt, és ahogy visszagondolok a hónapokra és próbálom összeszedni 2018 legfontosabb pillanatait, úgy érzem, mintha két év sűrűsödött volna bele 365 napba.