Hali, itt az interneten Lexinek, vagy Hátteknek szólítanak, de a tisztességes nevem Petra. Üdvözöllek a kis főhadiszállásomon!

Huszonhárom éves furalány vagyok, egy csomó otthonülős, bloggerbarát tevékenységgel, mint zenélés, írás, gamelés, meg szerintem most már a Wikipédia-függőségemet is nyugodtan nevezhetem hobbinak.

Szabadidőmben egy Twitch csatornát futtatok, illetve nyolc éve dolgozom egy történeten, ami mára már nagyon hozzám nőtt, és eltökélt szándékommá vált, hogy a lehető legtöbbet hozhassam ki belőle.

Ez a blog az otthona ennek a regénynek, és egyben egy hely, ahol megörökíthetem apró kis kalandjaimat, gondolataimat – mert ilyen elfoglaltságok mellett kész kaland, ami néha lezajlik a fejemben.

Barangolj bátran, és érezd jól magad!

Synus – Tizennyolcadik Fejezet

Synus – Tizennyolcadik Fejezet

– Nem minden ember cipel ilyen keresztet a vállán – mondtam, és Riley fanyarul felszisszent az ablak mellett.

– Talán nem emberek közé való kereszt, de…

– Ha elzárnád magadat a világtól, az már majdnem ugyanaz lenne, mintha halott lennél.

– Igen. Tudod, gyűlölnöm kéne magamat. Nézd meg, mit engedtem a világunkba! – A háló irányába mutatott, és szégyenkezve elhúzta a száját. – De, ha már ilyen kemény árat fizettem érte, akkor szeretnék teljes életet élni.

Synus – Tizenhetedik Fejezet

Synus – Tizenhetedik Fejezet

“– Nem az a gyűlés célja, hogy megvitassuk a lehetséges lépéseket – folytatta Thompson, és az ablakhoz lépett. – Erről a Testvériség már intézkedett. Csupán ragaszkodtak hozzá, hogy mindenki személyesen adja áldását az egyezményre.”

Synus – Tizenhatodik Fejezet

Synus – Tizenhatodik Fejezet

“– Ismered a kőműves balladáját?
– Mikor éjszakánként leomlik a fal, amit megépítettek?
– Azt, azt… Aztán az első arra érkező feleség hamvát a cementbe keverték, hogy végre álljon a vár. Elég… Komor sztori.
Megborzongtam. Kevés nyomasztóbb történetet hagyott maga után a bukott civilizáció, és őszintén szólva, nem örültem, hogy James eszembe juttatta.
– Nem tudom, miért, de újabban sokszor jár a fejemben – folytatta. – Kicsit mintha én lennék a kőműves és az asszony is. Nem jó érzés belegondolni.”

Adathalászok

Adathalászok

“– A megérzéseid rendben voltak – mondta Jenny, és leült a forró kőre a férfi mellé. – Halottak vannak, de az, akit kerestünk, nincs köztük.

– Még öt csontváz kiásásra vár – felelte füstös baritonján. – Abból az egyik egy tiszta lelkűé. “

A szabad gondolkodású, kreatív írók gyűjtőhelye. Ha furkálódás, reklámok és értelmetlen szabályok helyett te tényleg az írással, világ- és karakteralkotással foglalkoznál, barátságos, kötetlen keretek között, szívesen látunk a csoportunkban! Katt a képre!

Apuci árnyéka nem létezik

Apuci árnyéka nem létezik

“Toxikusnak számít minden olyan magaviseleti forma, amikor az illető viselkedésével átlépi a jó ízlés határait. Passzív-agresszív szavaival, vagy sokszor a játékélményt is szabotáló cselekedeteivel rontja a csapatmorált, felzaklathat másokat, és eltereli a figyelmet a megoldandó problémától. Egy olyan játékban, ahol ezt nem kezelik megfelelően, azaz, egy jól kiépített, és aktív büntetőrendszerrel, a méreg szépen, lassan szétterjed a közösségben, ami idővel magát a játékot is megöli.”

Életem Tíz Legfontosabb Albuma

Életem Tíz Legfontosabb Albuma

Ahogy ígértem, meghoztam Életem Tíz Legfontosabb Albumát. A kihívás lecsengett, legnagyobb örömömre tisztességgel végigtoltam, és még tíz albumot sikerült is összeszedni úgy, hogy elmondhatom róluk, ezek tényleg mérföldkőnek számítanak az életemben, vagy a zenei ízlésemben.