Hali, itt az interneten Lexinek, vagy Hátteknek szólítanak, de a tisztességes nevem Petra. Üdvözöllek a kis főhadiszállásomon!

Huszonhárom éves furalány vagyok, egy csomó otthonülős, bloggerbarát tevékenységgel, mint zenélés, írás, gamelés, meg szerintem most már a Wikipédia-függőségemet is nyugodtan nevezhetem hobbinak.

Szabadidőmben egy Twitch csatornát futtatok, illetve nyolc éve dolgozom egy történeten, ami mára már nagyon hozzám nőtt, és eltökélt szándékommá vált, hogy a lehető legtöbbet hozhassam ki belőle.

Ez a blog az otthona ennek a regénynek, és egyben egy hely, ahol megörökíthetem apró kis kalandjaimat, gondolataimat – mert ilyen elfoglaltságok mellett kész kaland, ami néha lezajlik a fejemben.

Barangolj bátran, és érezd jól magad!

Synus – Huszonegyedik Fejezet

Synus – Huszonegyedik Fejezet

“… az se érdekelt volna, ha épp ezernyi démon árnyalja be a gondolatait, elsodorják az érzelmei, és darabokra szed mindent, ami az útjába áll.”

Synus – Huszadik Fejezet

Synus – Huszadik Fejezet

“Ez a Gaia-Noctis-Underground trió tökéletes szövetségnek ígérkezett, ha James továbbra is a passzív ellenállás mellett dönt, és ahogy kivettem a szavaiból, ő még az elmúlt hetek fényében is rendületlenül hitt a saját módszereiben.”

Synus – Tizenkilencedik Fejezet

Synus – Tizenkilencedik Fejezet

“Az ismeretségünk óta nem először fogalmazódott meg bennem, hogy Jen a világ helyzetéhez képest meglepően bizakodó és gondtalan. Amíg nem beszélt a múltjáról, kérdés nélkül hibbantnak tituláltam volna őt emiatt, ám mostanra – leszámítva a tényt, hogy ilyen levert állapotban az idegeimre ment – kimondottan csodáltam a lelki erejéért. Mindettől függetlenül elég gyakran kellett emlékeztetnem magamat arra, hogy Jen igen is képben van a körülményeket illetően, nem naiv, és semmiképpen sem hülyült meg… Akkor sem, ha unott óráiban véletlenül kisüti egy-két áramkörét. A gond csak az, hogy az indulásunk óta legalább húszszor elhadartam magamban ezt a mantrát, és már kezdett veszíteni az erejéből.”

Adathalászok

Adathalászok

“– A megérzéseid rendben voltak – mondta Jenny, és leült a forró kőre a férfi mellé. – Halottak vannak, de az, akit kerestünk, nincs köztük.

– Még öt csontváz kiásásra vár – felelte füstös baritonján. – Abból az egyik egy tiszta lelkűé. “

A szabad gondolkodású, kreatív írók gyűjtőhelye. Ha furkálódás, reklámok és értelmetlen szabályok helyett te tényleg az írással, világ- és karakteralkotással foglalkoznál, barátságos, kötetlen keretek között, szívesen látunk a csoportunkban! Katt a képre!

A tíz legjobb Nier:Automata zenebetét

A tíz legjobb Nier:Automata zenebetét

A Nier:Automata az, mikor az ígéretes, de merész alapokhoz visszatér a tékozló producerfiú, és végre ő is elkezd hinni. Ez már önmagában is egy nagyon szép jelenség ebben a materialista, bevált receptekre utazó világban, több ilyen biztos nem lesz, a magas eladásszám és a Game Soundtrack of the Year díjak bezsebelése pedig legyen a győzelmi lobogó a kreatív tartalomgyártás szerény flottájának hajóján.

A Magabiztos Író 2. – Ez bullshit!

A Magabiztos Író 2. – Ez bullshit!

“Az internet megjelenésével az írók egy sokkal nyíltabb platformon keresztül kerülhetnek közelebb a potenciális olvasóközönséggel, ami alapjaiban véve egy tök jó dolog! Csak épp nem elég, hogy a művészeket körüllengő, évtizedek óta tartó félreértéseket sem simította el ez a “nyílt first draft publikálós” korszak, további ellentéteket mélyített el író és olvasó között. Ennek egyik oka az a sokkal közvetlenebb hype-kultúra, ami kialakult egyes írók, történetek körül, a másik pedig az internet ambivalens érzéseket keltő jelensége, a szabad és anonim véleménynyilvánítás lehetősége. Előbbinek köszönhetően az olvasók sokkal inkább magukénak érzik az író által nyújtott élményt, és ennek amennyi előnye van, annyi hátránya is, és ez a bizonyos hátrány a másik tényező formájában csúcsosodik ki. Magyarán szólva: az internet népe abban a tévhitben él, hogy amihez hozzáfér, abba bele is szólhat. De ez nem csak az írásra terjed ki, hanem minden másra is, mert hát no, ilyenek vagyunk mi emberek.”