Karikatúra férgek. Féreg rajz gyerekeknek Bélféreg - Így szabaduljunk tőle! | BENU Gyógyszertárak


Felvétel a kívánságlistára Telepítés Tetszik kígyók? Nagyszerű, ha nem, mert ezek a kígyók nem jelentenek veszélyt neked - más játékosok viszont.

férgek befolyásolják a testet

Élvezze a csavart egy régi klasszikusot a Slink. Mint a klasszikus játék, a Snake, amely évtizedek óta régóta ősi mobiltelefonokat és számítógépeket, enni izzó gömböket karikatúra férgek növekedni a Slink.

paraziták páfránykezelése

Ez egy. Ha gömbön csúszik, hosszabbá és szélesebbé fogsz válni. Ez a csúszó csúszó Multiplayer kígyós harci játék a.

Oszkár ► Nyári szünetre megyek és változások a csatornámon (V#219)

Hogyan kell játszani: A férgek a Slink io-ban való ellenőrzése egyszerű, mivel a karikatúra férgek teljesen ujjával ellenőrzik. A féreg folyamatosan csúszik az ujj irányába, tehát a feltérképező féregjátékok elfordítása olyan egyszerű, mint az ujjmozgatás gyors mozgatása, amely lehetővé teszi az ellenséges férgek gyors eljutását. A Slink.

belfergesseg lelki okai

Ha megosztja a játékot a közösségi médiában, több ellenséget szerezhet. Slink io tippek és trükkök: Menj gyorsan a térkép közepére, és lopj ételt az ellenségektől.

milyen paraziták jelennek meg

Keresse meg a nagyobb csúszó kígyók útját, hogy bejuthasson a testébe. Csapd be más játékosokat körbeforgatással. Élvezze és sok szerencsét az eredmények elérésére a Multiplayer Snake Games ranglistán.

olcsó gyógyszer férgeknél emberekben