Politikai paraziták


Leírás Vélemények 0 Ezeket a termékeket is ajánljuk 6 Bennünket, a magyar polgári osztályt úgyszintén egy ember teremtett meg.

politikai paraziták

Orbán Viktor hozta létre, ő vezette sikerre a mi kultúránkat, benne és általa forrott össze hatalmas társadalmi erővé a magyar polgárság - írja előszavában a szerző a volt miniszterelnök diákkori barátja, a Fidesz alapító tagjaaki ezúttal a jobboldali vezető, pártelnök, Orbán Viktor politikai paraziták, és a polgári köröknek a céljait, ideológiáját bontja ki.

A szerző bizonyára sokakat sértő véleménye szerint az ország népessége építő, teremtő, politikai paraziták polgárokra, deviáns életmódra buzdító, családot, közösséget, intézményeket romboló parazitákra médiaelit, nagytőke, ideiglenes politikai elit stb.

Orbán parazitái

A könyv a feudalizmus korától napjainkig ismerteti a polgárság fejlődését. Külön fejezet foglalkozik Orbán Viktornak a polgárság kialakulása érdekében kifejtett munkájával, a A további fejezetek a parazita és félparazita csoportok káros hatásairól lebbentik fel a fátylat.

politikai paraziták

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez. Írjon véleményt a termékről.

politikai paraziták