Videó parazitákról. Videógaléria


vizsgálat a paraziták azonosítására gonococcusokat és Trichomonasokat nem találtak a kenetben

Nem kell hosszan ecsetelni, mennyire káros a járvány ilyen tombolása mellett bármi, ami egy kicsit is megrendíti a bizalmat a vírus videó parazitákról védelem egyik legfontosabb eszközével, az arcmaszkkal szemben.

Nyilván senki nem akar parazitákat az arcába, sőt. Nézzük először a videót, aztán lássuk, hogy mi is lehet ez a kis ficánkoló valami — annyit előre elárulunk, hogy nem féreg, nem parazita, hanem minden bizonnyal egy ártalmatlan, apró szövetszál.

pinworm parazita orvoslás nem minden féreg jött ki

A jelenség nem új, Németországban már korábban megjelentek a hasonló videók, így az Urban Legends rá is talált a megoldásra. Az oldal a dpa hírügynökséget idézve írja, hogy a videókban látható sötét szálak valószínűleg a gyártás során például a gyárban dolgozók munkaruhájárólvagy a kicsomagolás után kerülhettek a maszkra.

rákbot paraziták zaj a fej férgekben

A lényeg viszont, hogy sem nem férgek, sem nem mérgezett nanotechnológiai rostok, hanem ártalmatlan videó parazitákról, például szövetszálak. Mozogni pedig a hőváltozás vagy statikus elektromosság hatására kezdenek.

  • Galandféreg vegye ki
  • A maszk már egy éve része a mindennapjainknak, de még most is derülhetnek ki újdonságok vele kapcsolatban.
  • Paraziták alkalmazkodásaikat
  • Videógaléria - Naturalswiss
  • Hatalmas parazitát húztak ki a cica orrából - videó
  • Élő holtvíz giardiasissal Népi gyógyszer a férgek számára a sobaban A kórokozóforrás az egymással is táplálkozó, vadon élő hús- és mindenevők: róka, borz, patkány, vaddisznó és házi sertés.
  • Hím férgekkel való párzása

A hírügynökségnek nyilatkozó biológus magyarázóvideót is készített a szálakról, ahol ugyan nem maszkot, hanem hasonló vádakkal illetett PCR-pálcát vizsgál, de a lényeg ugyanaz. Ezek a szálak ártalmatlanok, naponta több hasonlót lélegzünk be tudtunkon kívül, immunrendszerünk megbirkózik velük. Ajánlott videó.

rossz lehelet n orvosi gyógyszerek férgekhez