Feregtelenito tabletta


Kosárba Drontal Plus féreghajtó tabletta kutya Hatóanyag ok : Febantel: mg, Pireantelembonát: mg, Praziquantel: 50 mg Célállat fajok: Kutya Javallat ok : Széles hatásspektrumú endoparazitikum kutyák fertőzöttségének gyógykezelésére az alábbi fonál- és galandférgek ellen: Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp.

Alkalmazás módja: Orális alkalmazás Felhasználási javaslat: ¼ tabletta 2.

feregtelenito tabletta

Koplaltatás vagy a táplálási szokások rnegváltoztatása nélkül adható. A tablettát célszerű étkezés előtt beadni.

feregtelenito tabletta

A tablettát ízesítése miatt a kutyák; szívesen fogyasztják. A készítményt egyszer kell alkalmazni. Feregtelenito tabletta újrafertőződés veszélye miatt a kezelést érdemes szabályos időközönként, legalább negyedévente megismételni.

feregtelenito tabletta

Ellenjavallatok: A korai vemhesség alatti vizsgálatok elvégzéséig a Drontal Plus A. Mellékhatások: Nem ismeretes. Ha egyéb nem kívánatos hatást észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost.

Különleges tárolási előírások: Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

feregtelenito tabletta

Ez a gyógyszerkészítmény különleges tárolási körülményeket nem igényel. Lejárati idő: 5 év. Csak a buborékcsomagoláson és a dobozon feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.

feregtelenito tabletta

Fel nem használt készítmény vagy hulladékának kezelésre, megsemmisítésére vonatkozó utasítások: Feregtelenito tabletta fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint az állatgyógyászati készítményből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kel megsemmisíteni. Hasonló termékek.

feregtelenito tabletta