Helmint arcadia


helmint arcadia

Navigációs menü Arcadia volt Arcadia EarthPro InsectiGold Rovarevő hüllőtáp g természetes táplálék, kiegyensúlyozott, teljes értékű étrend rovarevő hüllők számára Kiszerelés: g Csomagolás: önzáró tasak Az Arcadia EarthPro InsectiGold Rovarevő hüllőtáp g egy bogarakban gazdag teljes értékű természetes táplálék, melyet kifejezetten rovarevő hüllőknek fejlesztettek ki, figyelembe véve igényeiket. Ahogy azt már a méltán népszerű, hasonlóan értékes OmniGold táp is bizonyította, legfontosabb a magas minőség, figyelembe véve azt, hogy helmint arcadia rovarevő hüllőknek, több fehérjére van szükségük.

helmint arcadia

Az InsectiGold keverék nagyszerű táplálék olyan állatoknak, mint például a szakállas agáma, egyes varánusz fajok, leopárd gekkó, és számos kétéltű. A magasabb fehérjetartalom párosul egy kevés arcadia volt növénnyel, vitaminnal és ásványi anyaggal, tartalmaz mézet, virágpollent és probiotikumot, így az InsectiGold az új etalon a bogárevő állatok etetésére.

helmint arcadia

Kifejlesztésénél fontos volt, hogy egy olyan táplálékot hozzanak létre, amely helmint arcadia a vadon élő állatok étrend összetételét.