Trichomonas élőhely


Vannak csillók, amelyek közül az egyik hullámos Trichomonas élőhely membrán oldalára parketta vagy után.

Trichomonas élőhely

A legtöbb élőhely az emésztőrendszer különböző állatok, mononukleáris vagy többmagos, OK hasadás. Trichomonas Trichomonas egy gyakori gasztrointesztinális paraziták sok állat. Trichomonas vaginalis körte alakú sejtek, a négy korábbi flagellumok, míg az ötödik meg a tövénél ingadozások film oldala; mentén hullámzó membrán egy sejtpopulációban egy gerinc; férgek elleni harc tengely oszlopon citoplazmájában álló merev rúd számára támogatás, gyakran kiterjesztve a hátsó.

Trichomonas élőhely

Háromféle Trichomonas megtalálható az emberi szervezetben, személyre Trichomonas T. San Mao Trichomonas foetus magzat Tritrichomonas szarvasmarha okozhat betegséget. Trichomonas csak paraziták emberi vagina.

Trichomonas élőhely

Állatkísérletes beoltás vizsgálat, amellett, hogy a majmok a hüvelyen kívül, vaginális más állatok nem alkalmasak a növekedés. Bár van néhány nő hüvely Trichomonas vaginalis parazita, de lehet semmi klinikai tünet, amikor a szervezet ellenálló képességét, hogy csökkentse, különböző okok miatt, a hüvely PH lesz lúgos, Trichomonas vaginalis tud szaporodni, és a klinikai tünetek.

Trichomonas élőhely

Ezen kívül a nők a terhesség és a menstruáció miatt kevesebb hüvelyi lactobacillus, PH közel semleges, hanem a könnyen Trichomonas fertőzés. A legtöbb fertőzött nők semmilyen klinikai tünetek vagy a tünetek nem nyilvánvaló, a klinikai tünetek, a leggyakoribb panasz a hüvelyi folyás, nemi szervek viszketése vagy égő érzés.

Trichomonas élőhely

Az Trichomonas élőhely vizsgálattal fokozott hüvelyi váladék, szürkés sárga, pezsgő, szag, vagy a tejfehér folyadék folyás. Trichomonas elsősorban közvetíti a közösülés módon. Trichomonas fertőző?

Trichomonas élőhely

Megerősítette a nők szenvednek trichomoniasis, férje húgycsövet, vizelet és prosztata folyadék is megállapították, hogy trichomoniasis.